Mindegy, hogy hol a dugulás, mindenhol bosszantó

Dugulás van otthonában?

Ha valahol dugulás van otthonában az rendkívül kellemetlen, sok esetben bűzös is. Hívjon minket és mi megoldjuk ezt a problémát.

Ne próbálkozzon házi praktikákkal

Komoly dugulás esetén csak egy szerelő segíthet

Ha a víz már nem megy se le, se fel, akkor felesleges bármivel is próbálkozni. Itt már csak a professzionális eszközök fognak segíteni.

NON-STOP

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT,
HÍVJON MINKET 0-24!

15 ÉVES

SZAKMAI
TAPASZTALATTAL

+36 (70) 526 12 13

HÍVJON MINKET
BIZALOMMAL!

Rólunk

Mi már hosszú évek óta dolgozunk a vízszerelésben. Elhiheti, mi már számtalan alkalommal találkoztunk csőtöréssel, dugulásokkal, csak hogy a vészhelyzeteket említsük, de rengetegszer kértek fel minket kivitelezésre, kiépítésre. Gyakori feladataink közé sorolható a különböző készülék, tárgy cserék, mint például a kád csere, csaptelep csere és hasonlók. Abszolút látható, hogy minket meglehetősen gyakran hívnak az ügyfelek. Ennek több oka van, de az egyik legfontosabb, az a megbízhatóság.

Számunkra fontos, hogy csak olyan munkát adjunk át, amelyet a saját otthonunkban is szívesen néznénk. A jó minőség nálunk egy elengedhetetlen érték, amely minden egyes általunk elvégzett munkában megtalálható.

Tudjuk, hogy mekkora felelősség van a hátunkon, mivel ha rosszul javítunk ki egy csőtörést, azzal csak még nagyobb hibát tudunk okozni. Épp ezért mi mindig tökéletesen dolgozunk, ráadásul elmondhatjuk, hogy nem csak tökéletesen, hanem gyorsan is, mivel szinte minden munkát azonnal el tudunk vállalni, sőt, akár azonnal el is tudunk indulni. Ha bármilyen problémája van, akkor hívjon fel minket a +36 (70) 526 12 13 telefonszámon, és ismertetjük Önnel a részleteket.

NON-STOP

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT,
HÍVJON MINKET 0-24!

15 ÉVES

SZAKMAI
TAPASZTALATTAL

+36 (70) 526 12 13

HÍVJON MINKET
BIZALOMMAL!

Minden perc számít, amikor dugulás van

Azonnali duguláselhárítás

Mi vállaljuk, hogy a lehető leghamarabbi időpontban elindulunk Önhöz, hogy elhárítsuk a dugulást.

Ajánlatkérés

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Árajánlatainkat a megkeresések számától függő gyorsasággal dolgozzuk fel, kérjük türelmét, és megértését.
Kérjük, telefonszámát is adja meg, hogy szükség esetén fel vehessük Önnel a kapcsolatot.

  • Telefonon keresne?   +36 (70) 526 12 13

Ha nem akar feleslegesen fizetni, akkor minket keressen fel

Duguláselhárítás kedvező áron

A mi áraink mindenki számára megfizethető összegek, így nem kell aggódnia. A jó árak mellett természetesen minőségi munka áll minden esetben.

SOS ÜGYELET +36 (70) 526 12 13